Paphos promenaden
Cypern

Cypern er en lille perle

Cypern er en lille perle i middelhavet, øen er delt i 2 dele.
En Tyrkisk del og en Græsk del. Jeg har selv kun været på den Græske del, og derfor vil det primært være det mine erfaringer vil omhandle. Men disse 2 dele er opdelt i Nicosia med en grænse overgang.

Tidligere var der en del FN soldater som sikrede området, men i dag er det relativt sikkert og selvom Cypern stadig ses som et “besat” land er det ikke noget man umiddelbart kan se i byerne på den græske side, for eksempel Paphos.

Udsigten over Paphos om natten.
Paphos set om natten.

Naturen på Cypern er meget varm og tør, og der er meget få regndage. Så essentialt er det modsat af Danmark. 😉

Men som sagt, Cypern er en lille perle, fra de fantastiske historiske ruiner, til de små hyggelige spisesteder og leder man efter hyggelige og rummelige mennesker så er Cypern helt klart et besøg værd.

Hotel i trodos bjergene
Hotel i bjergene

Cypern har nok en speciel plads i mit hjerte, det var nemlig det første sted vi var på en charterferie. Det var en fantastisk oplevelse tilbage i 2016 da vi var på øen for første gang, og efterfølgende har vi været der er par gange.

Alt fra en gåtur på promenaden, til en tur på det lokale markede i paphos er en oplevelse. Udsigten fra paphos oldtown ud over byen er noget helt fantastisk, og at sidde der og nyde en kop kaffe med en udsigt over historiske paphos er noget ingen vil blive skuffet over.

Udsigten fra old town
Udsigten fra oldtown mens det blev ombygget i 2017.

Det skal dog siges at vi har været afsted via Århus Charter hver gang, selvom jeg ikke får nogen reklame eller sponsor penge fra dem, er jeg ikke bange for at sige at det har været en god oplevelse hver gang vi har rejst til Paphos.

Jeg vil smide flere ting op omkring rejse destinationer her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.